feb
24

Olyan, hogy "sok érdeklődő" nincsen, csak olyan van, hogy egy, tíz vagy száz érdeklődő. És persze nem mindegyiknek lesz YIPPI-dala. Három céggel dolgozunk most együtt. A menet nagyon egyszerű: a YIPPIBOX szövegírók és dalszerzők keresték meg személyesen őket. Olyan zene és dalszöveg alakul ki, ami a legjobban fekszik nekik.

 

No, és a feléneklés: az a legszemélyre szabottabb dal, ha mindjárt a cégek munkatársai éneklik fel a dalukat. Laikusok? Na és? Ki minősíti őket? Nem profik, nem jártak még stúdióban? Majd most fognak. Énekelni öröm! Az igazi ajándék, hogy a készítők ajádk a hangjukat. Hiszen az ajándékozás forradalma zajlik: nincs többé agyatlan plazmatévé, ehelyett személyes ajándék.

A bejegyzés trackback címe:

https://yippibox.blog.hu/api/trackback/id/tr521786630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilviab3 2010.03.10. 21:46:11

Hahó Yippibox!

Ha csak egy héttel előbb olvasok "rólad", máris megszólítottalak volna egy mintadal erejéig. Értsd úgy, hogy bizonnyal rendeltem volna "tőled" egy eredeti yippiboxos dalt :)

Március 5-én ugyanis egy nagyszabású, közel kétezer fős céges konferencián vettem részt, Budapesten, ahol a holland és a magyar vezérigazgatók által levezényelt, és helyenként humorosra szabott szakmai buliban igen jól
festett volna, ha a nap során időnként felhangzik egy alkalmi "konferencia-dal", akár a cég előző éves munkájának értékelése, akár annak
előrevetített jövőképe, vagy akár a nem kis jutalommal együtt járó okleveles díjazások, kitüntetések felvezetéseként is.

No, de sebaj, ha már nem így történt, jövőre is lesz konferencia, és biztos, ami biztos, én a magam részéről időben megkezdem az egyeztetéseket a cég illetékes munkatársaival, hogy a következő konferenciánkon afféle "saját himnusszal" tehessük még ünnepélyesebbé az országos találkozónkat.

Apropó! Milyen határidővel dolgoztok, ill. mennyi időt tesz ki egy igényes,és akár több szereplős dal+video elkészítése?

Üdv.
szilviab3

maya21 2010.03.18. 21:00:36

Szia yippibox.

Most akkor beállok a sorba, és én is elsírom, milyen kár, hogy nem találkoztunk előbb, mert februárban volt a szalagavatóm, és elképzeltem, milyen buli lett volna, ha készült volna rá valami jó kis dal, videóval. Az egész osztály szerepelhetett volna egy közös produkcióban.
Fényképeket vetítettünk, meg daloltunk is, de sokkal izgalmasabb lett volna, ha valami egyedi, osztályra szabott ajándékkal leptük volna meg tanárainkat, vendégeinket, és magunkat is.
Azért, ha a jövőben lesz majd valami nagyobb "bulink" asszem eszembe fogtok jutni...
süti beállítások módosítása