aug
23

Te hogyan ajándékozol?

Címkék: kíváncsi | Szerző: yippibox | 9:17 pm

 Lehetsz visszahúzódó, tanácstalan típus, aki órákon át bolyong a helyi plázában, hogy megtalálja a legjobb ötletet. Nem kérsz segítséget senkitől, mert bízol a megérzéseidben. Legtöbbször meg is találod a legtutibb ajándékot.

Aztán lehetsz határozott, célratörő, aki pontosan tudja, hogy kinek mit ad. Nincs szükséged mások véleményére, mert tudod, mit kell tenned.

Talán olyan vásárló vagy, aki hónapokon át tervezgeti, megfigyeli és előre összeírja, hogy milyen ajándékot célszerű adnia? Egy koncertjegyet, vagy a legselymesebb plüssmackót?

Én szeretem meglepni azt, aki fontos nekem. Van, hogy egy szál virágra van szükség, vagy egy karórára. Szeretünk úgy ajándékozni, hogy az illető valóban szárnyaljon a boldogságtól, amikor megkapja. Egy idő után kifogyunk az ötletekből. Na pont erre jó a yippibox.

Egy „köszönöm”, amit úgy mondunk ki, hogy mindkettőnknek jól esik. Egy apró gondolat, ami az ember szívébe hatol.

Téged mi venne le a lábadról? 

A bejegyzés trackback címe:

https://yippibox.blog.hu/api/trackback/id/tr812242272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása