sze
3

Van egy olyan szolgáltatás, amit a yippibox-nál, amit "instant dalnak" neveztek el. Ennek az a lényege, hogy anélkül küldhet bárki személyre szóló ajándékot, hogy tudnia kellene énekelni, zenét szerezni vagy szöveget írni; ráadásul sehova sem kell elkutyagolnia, egyszerűen PayPal-on kereztül vagy banki átutalással fizethet.

Mindössze néhány adatot kell megadnia és máris elkészül a névreszóló esküvői köszöntődal. A menyasszony és a vőlegény keresztneve szükséges, valamint az, hogy hány éve járnak-élnek együtt és milyen szépet-jót kíván nekik a felköszöntő vagy a felköszöntők boldog csoportja.

A dal az utolsó pillanatban is megrendelhető, ráadásul annak ellenére, hogy biztosan nincs ott az ifú pár által leadott ajándék-listán, ha felcsendül a nagy eseményen, mindenki elmosolyodik legalább egy pillanatra. Ez egy háromszázfős lagzin háromszáz pillanatnyi mosoly!

Itt bele is hallgathatsz:

Eskuvo 1 promo by yippibox

 

Eskuvo 2 promo by yippibox

A bejegyzés trackback címe:

https://yippibox.blog.hu/api/trackback/id/tr282268536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása